Je browser is verouderd

<p>Download de bijgewerkte versie van je&nbsp;browser.</p>

Klik hier

×

Een continue energielevering en een
betrouwbare installatie zijn cruciaal

Contacteer ons
We helpen u om de continuïteit van de energievoorziening van uw bedrijf en de betrouwbaarheid van uw installaties te verbeteren en de veiligheid van uw personeel te verhogen.
Onze oplossingen

Risico-analyse

Uw hoogspanningscabine vormt het kloppend hart van uw bedrijf. Een audit van uw hoogspanningscabine is niet alleen verplicht, ze geeft u een totaalbeeld van uw cabine op gebied van performantie, veiligheid, risico's en te nemen maatregelen.

Hoogspanningscabine

De zaken gaan goed en uw onderneming groeit: dat is goed nieuws! Maar hebt u ook gedacht aan uw elektrische installatie? Onze experts zorgen voor alles bij de plaatsing van een nieuwe hoogspanningscabine of renovatie / aanpassing van een bestaande installatie.

Energie 24/24

De energievoorziening van uw bedrijf is van cruciaal belang om geen verlies in productie en productiviteit op te lopen. Met de dienst Energy 24/24 kent u meteen de oorzaak van een mogelijke panne. ENGIE start u terug op.

Power Quality

Niets is zo frustrerend als met een uitval van uw elektrische installatie geconfronteerd te worden waarvan u de oorzaak niet kent. De dienst Power Quality beschermt uw bedrijfsproces tegen uitval, heropstarts en dure herstellingen.

Nieuwe aansluiting

Een aansluiting aanvragen of wijzigen? Het vermogen van uw installatie verzwaren? Meters in of buiten dienst stellen? ENGIE geeft advies en coördineert uw aansluitingsprojecten voor aardgas en elektriciteit van A tot Z.

Opleiding elektrische veiligheid

U wilt uiteraard uw medewerkers veilig laten omgaan met elektriciteit en wenst te voldoen aan de wettelijke vereisten op vlak van opleiding en veiligheid. Onze ervaren lesgevers delen hun praktische en theoretische kennis rond elektrische veiligheid.

Meer informatie
Wenst u advies van onze experts?
Contacteer ons voor een gesprek met een van onze deskundigen.
Contacteer ons

Dit kan u ook interesseren

Zonne- en windenergie

U wilt zelf uw groene energie produceren? Wij geven u advies en bieden oplossingen voor de realisatie van uw project.

 

Laadpalen

Geef uw energietransitie een boost met groene mobiliteit