Mijn onderneming verhuist, wat moet ik doen?

U betrekt een bedrijfsgebouw

Om de verhuis van uw firma of de uitbreiding met een bijkomend bedrijfspand in orde te brengen, hebt u de volgende gegevens nodig:

  • het nieuwe adres
  • de datum waarop uw contract moet starten
  • de EAN-code(s) en meternummer(s) van de meter(s) voor elektriciteit en/of gas
  • de meterstanden voor elektriciteit en/of gas (noteer die op de dag dat u de sleutel in ontvangst neemt indien het een meter betreft waarvan u zelf de meterstanden kunt opnemen). 

Op een energieovernamedocument vult u samen met de vorige gebruiker die gegevens in. Beide partijen dienen het document te ondertekenen. Het energieovernamedocument is het enige geldige bewijs van de correcte standen. U kunt de formulieren en onze contactgegevens terugvinden via onderstaande knop.

Verhuisdocumenten raadplegen

U verlaat uw bedrijfsgebouw

Wij zorgen voor de stopzetting van uw facturatie. Hiervoor hebben we volgende gegevens nodig:

  • de gegevens van de overnemer
  • de datum waarop u het gebouw verlaat
  • de meterstanden voor elektriciteit en/of gas (noteer die op de dag dat u de sleutel doorgeeft indien het een meter betreft waarvan u zelf de meterstanden kunt opnemen).

Op een energieovernamedocument vult u samen met de nieuwe gebruiker die gegevens in. Beide partijen dienen het document te ondertekenen. Bezorg ons het document binnen de 5 dagen na uw verhuis. 
Wanneer u geen overnemer hebt en een afsluiting van de meters noodzakelijk is, kan u met ons contact opnemen. Wij starten dan voor u een aanvraag tot afsluiting van de meters. Zodra deze aanvraag geaccepteerd is, kan u contact opnemen met uw distributienetbeheerder (DNB) voor een afspraak. ENGIE zal de eindafrekening opstellen na ontvangst van de gevalideerde metergegevens van uw DNB. 

Klik op onderstaande knop om en uw verhuis door te geven.

Verhuis doorgeven