Hoogspanningscabine: bespaar fors op uw energiefactuur

U wilt de continuïteit van uw bedrijf garanderen en blijven groeien. Of u start binnenkort een nieuw project. Bekijk zeker ook uw elektrische installatie en overweeg om een hoogspanningcabine te plaatsen. Tijd om de voordelen bekijken.
Damien G.
31/05/2021 |

Waarom een hoogspanningscabine?

Hebt u een laagspanningaansluiting met een jaarlijks verbruik groter dan 150 MWh? In dat geval is het misschien aangewezen om een hoogspanningscabine te plaatsen.

Een slimme investering waarmee u onmiddellijk bespaart op uw energiefactuur. En die u op termijn terugwint. Bovendien: u vindt in ENGIE een betrouwbare partner die u een all-in-oplossing biedt. Lees vooral verder.

Concrete schatting: zo veel kunt u besparen

Neem nu een bedrijf met een jaarlijks verbruik van 150 MWh (87 MWh NU en 63 MWh SU). Met een vermogen van 80 kW.

Dat bedrijf kan gemiddeld tussen de 10.000 en 13.000 euro per jaar besparen op zijn energiefactuur door een hoogspanningscabine te laten plaatsen.

Dat is uiteraard een schatting: elke situatie is anders. Uw definitieve offerte houdt rekening met parameters zoals uw verbruiksprofiel, de omstandigheden ter plaatse en de toekomstplannen van uw onderneming.

Hoogspanningscabine: waarom u voor ENGIE kiest

Na de installatie van uw hoogspanningscabine:

  • bespaart u fors op uw energiefactuur dankzij lagere nettarieven
  • hebt u meer vermogen en energiezekerheid zodat uw bedrijf ook in de toekomst kan groeien
  • krijgt u een slimme proactieve monitoring
  • krijgt u 24/24 bijstand

Interesse om een hoogspanningscabine te plaatsen? Neem gerust contact op. Onze onafhankelijke en ervaren experts zorgen voor alles: van concept en objectief advies tot en met ingebruikname.